Hoe werkt het?

Showroom- en stockmodellen 

Ons aanbod bestaat uit showroom- en stockmodellen. Hierdoor kunnen de producten beschadigd zijn of gebruikssporen bevatten. Het Vitra Circle aanbod wordt wekelijks aangevuld, houd het menu ‘new arrivals’ op de Home pagina dus goed in de gaten.

Voor thuis

Voor uw kantoorproject

Vitra Circle Store Nederland

Kom naar onze Vitra Circle Store in Zaandam waar u elke vrijdag kan rekenen op het deskundig (interieur) advies van onze shopmanager voor de inrichting van uw woonruimte, thuiskantoor, etc. U kunt rustig de tijd nemen om de producten te testen en de eventuele gebruikssporen van dichtbij te bekijken. Na elektronische betaling, neemt u uw aankopen dezelfde dag mee naar huis (u dient eigen vervoer te regelen) en kan het product beginnen aan zijn tweede leven. Wij hanteren het principe ‘first come, first served’ en kunnen om die reden geen reservaties aannemen.

Uw kantoorproject

Heeft u een kantoorproject waar circulaire producten geïntegreerd kunnen worden? Maak dan een afspraak om samen met onze shopmanager onze aparte opslagruimte voor B2B producten te bezoeken. Alle producten zijn in meerdere stuks beschikbaar en onmiddellijk leverbaar. Plaats alle producten waarin u geïntresseerd bent in de offertemand en stuur ons uw aanvraag door zodat wij een offerte op maat kunnen maken.

Uw kantoorproject

Heeft u een kantoorproject waar circulaire producten geïntegreerd kunnen worden? Maak dan een afspraak om samen met onze shopmanager Nicolas onze aparte opslagruimte voor B2B producten te bezoeken. Alle producten zijn in meerdere stuks beschikbaar en onmiddellijk leverbaar. Plaats alle producten die u interesseren in de offertemand en stuur ons uw aanvraag door zodat wij een offerte op maat kunnen maken.

Wilt u een nieuw Vitra product bestellen? Dat kan bij één van onze Vitra dealers.

Openingsuren

Openingsuren

Vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Betaling

Betaling

Wij aanvaarden enkel elektronische betaling (bankpas/pin, geen creditcard).

Garantie

Garantie

Alle producten worden deskundig nagekeken en indien nodig gereinigd of hersteld. Hierdoor kunnen wij u – net zoals bij nieuwe Vitra producten – een hernieuwde garantie geven van 2 jaar.

Veelgestelde vragen

1. Kan ik een product reserveren of vooraf betalen?

De producten kunnen alleen ter plaatse in de Vitra Circle Store aangekocht worden. Deze producten kunt u niet reserveren omdat wij u eerst de kans willen geven om eventuele gebruikssporen of beschadigingen van dichtbij te bekijken.

2. Worden producten aan huis geleverd?

Vitra Circle staat niet in voor het transport van uw aankopen.

3. Kan ik een product terugbrengen of omruilen nadat ik het in de winkel heb gekocht?

Het is niet mogelijk om aangekochte producten terug te brengen of om te ruilen.

4. Krijg ik garantie op de Vitra Circle producten?

Alle producten worden deskundig nagekeken, hierdoor kunnen wij een hernieuwde garantie van 2 jaar geven.

5. Waar kan ik mijn aangekocht artikel laten herstellen (binnen/buiten de garantieperiode)?

Voor herstelwerkzaamheden na verkoop beschikt Vitra Circle over een eigen hersteldienst met gekwalificeerd personeel.

Neem contact op voor een offerte op maat. De kostprijs is afhankelijk van de (beschikbaarheid van de) nodige onderdelen en de geldende garantiebepalingen.

6. Hoe vaak wordt het productaanbod vernieuwd?

Nieuwe producten worden wekelijks toegevoegd. Klik op New Arrivalsom de meest recente producten te ontdekken.

7. Maakt Vitra Circle deel uit van Vitra?

Vitra Circle is een filiaal van Vitra (Nederland) B.V. en maakt wereldwijd deel uit van Group Vitra.

In december 2017 werd Vitra Circle Brussel en in december 2020 Vitra Circle Frankfurt geopend, andere steden zullen volgen.

8. Kan ik een nieuw Vitra-product (bij)bestellen?

Vitra Circle verkoopt alleen showroom- en stockmodellen. Indien u een nieuw Vitra product wenst (bij) te bestellen, kan dit via één van de Vitra dealers.

9. Staat er een bepaald product in de Vitra Circle Store?

Voor een actueel overzicht van het Vitra Circle aanbod kunt u het online product assortiment raadplegen. Hier vindt u alle producten die momenteel beschikbaar zijn in de Vitra Circle Store.

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Stuur ons dan een mail

Winkelmand Artikel verwijderd. Herstellen
  • No products in the cart.