friends&family zomerevent 2024

Een dag vol inspiratie, duurzaamheid en plezier voor het hele gezin!

 

Op zoek naar een leuk en inspirerend zomerevent? Vitra Circle Zaandam organiseert op zaterdag 22 juni 2024 van 12.00 tot 17.00 uur “friends&family”. Dit is dé plek om te ontspannen, genieten van de prachtige omgeving en kennis te maken met innovatieve, duurzame merken en producten.

 

Tijdens het “friends&family zomerevent” worden de producten uit de Vitra Circle Store met extra korting verkocht en maak je bij een besteding boven de 100 euro kans op een leuke prijs! Maar er is meer, want wij organiseren deze dag niet alleen maar samen met merken die ons inspireren.

 

Wat je kunt verwachten

 

Merken en producten

 

Veja: ontdek een speciale collectie sneakers van dit duurzame merk.
Susan Bijl: bezoek de mini pop-up store met de mogelijkheid om je tas te laten repareren.
Loof: ervaar het comfort van duurzame houten bedden.
Kinfill: maak kennis met innovatieve schoonmaak- en verzorgingsproducten van dit merk.

• Vitra Circle Store: heb je thuis nog een Vitra-product staan dat gerepareerd moet worden? Neem het dan mee voor gratis reparatie. Klik hier voor de voorwaarden.

 

To do

 

Workshops door The Substitute:

 

Volg een van de twee workshops door The Substitute, gegeven door Jan Visser van Studio Jan Visser en Els van Maren van Studio Els, waar je leert hoe je de perfecte indeling voor je huis maakt of je persoonlijke moodboard samenstelt. Daarnaast kun je gratis *een-op-een interieuradvies ontvangen van Leontine Broer van Leon10 Interieurontwerp over het (duurzaam) inrichten van je huis en krijg je praktische tips van experts. Schrijf je hier in, vol = vol.

 

*Inmiddels zijn alle tijdstippen voor het een-op-een interieuradvies volgeboekt, er zijn nog wel een paar plekken vrij voor de workshops Moodboard en De perfecte indeling.

 

Kinderactiviteiten

 

• Schminktheater: laat kinderen omtoveren in een prinses of piraat, een tijger, een draak of misschien wel iets heel anders!
• Ballontheater: een ballonartiest maakt verbazingwekkende ballonfiguren en decoraties in een handomdraai.
• Schilderen: maak jouw eigen Wooden Doll ontwerp.
• Stoepkrijten: maak onze stoep vrolijk met de mooiste tekeningen, regenbogen, hinkelbanen en andere kunstwerkjes.
• Leuke spelletjes: diverse spelletjes om de kinderen te vermaken en bezig te houden.

 

Meer informatie over de merken die meedoen, de activiteiten die we deze dag organiseren en de voorwaarden voor de free repair, lees je de komende weken in onze nieuwsbrief.

 

Je hoeft je niet te registreren of inschrijven én er is genoeg gratis parkeergelegenheid voor de deur. Kom gezellig langs, neem je vrienden of familie mee en beleef samen een dag vol inspiratie, duurzaamheid en plezier voor het hele gezin!

 

Vitra Circle Store Zaandam
Affuitenhal 10
1505 RE Zaandam

Meer nieuws

Winkelmand Artikel verwijderd. Herstellen
  • No products in the cart.