VEJA pop-up in Circle Store

VEJA, Reinventing sneakers

 

Vanaf vrijdag 7 juni kun je VEJA-sneakers in verschillende modellen, kleuren en maten (35 tot 48, zo lang de voorraad strekt) vinden in de Vitra Circle Store Zaandam!

 

De VEJA sneakers die worden aangeboden zijn modellen uit het vorige seizoen, sneakers met gebruikssporen of kleine imperfecties. De prijzen variëren tussen €40 en €90, afhankelijk van het model en de conditie van de schoen. Alle aankopen zijn definitief, er is geen mogelijkheid tot retourneren of ruilen. Online aankopen of reservaties zijn niet mogelijk.

 

Sinds 2005 maakt VEJA sneakers op een andere manier door sociale projecten, economische rechtvaardigheid en ecologische materialen te combineren. VEJA gebruikt biologisch en agro-ecologisch katoen uit Brazilië en Peru voor het canvas en de veters, rubber uit het Amazonegebied voor de zolen en innovatieve materialen van gerecycled polyester. De productie van VEJA sneakers vindt plaats in hoogwaardige fabrieken in Brazilië. De logistiek voor VEJA winkels in Europa en e-commerce wordt beheerd door Log’ins, een bedrijf gespecialiseerd in professionele en sociale integratie.

 

Lees meer over VEJA

Meer nieuws

Winkelmand Artikel verwijderd. Herstellen
  • No products in the cart.