Week van de Circulaire Economie

11 t/m 16 maart 2024

Bezoek ons tijdens de Week van de Circulaire Economie 2024

 

De Week van de Circulaire Economie wordt georganiseerd door Het Versnellingshuis. Het is een jaarlijks terugkerend evenement dat zich richt op het vergroten van bewustwording en het stimuleren van initiatieven op het gebied van circulariteit. Het biedt een platform voor het delen van kennis, het bevorderen van innovatie en het inspireren van actie om de overgang naar een circulaire economie te versnellen.

 

Goede voorbeelden krijgen een podium, voorlopers ontmoeten elkaar en starters ontvangen concrete handvatten om zelf aan de slag te gaan. Samen met (andere) circulaire hubs organisaties en bedrijven openen ook wij onze deuren. Zo versnellen we samen met andere pioniers de transitie naar de circulaire economie.

 

Tijdens de week van Circulaire Economie zijn wij geopend op donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 maart. Neem een kijkje in ons Repair Centre, laat je informeren over onze missie door onze store manager Grigory Posypay of bekijk in de Circle Store de tentoonstelling Icons Re/Outfitted.

 

Tijdens de Week van de Circulaire Economie organiseren wij “Repair Weekend”. Heb je nog een Vitra product dat gerepareerd moet worden? Kom dan op donderdag 14, vrijdag 15 of zaterdag 16 maart langs en wij voeren de reparatie gratis uit. Je betaalt alleen voor de onderdelen en je krijgt 50% korting op onze onderhoudsproducten.

 

Meer weten over Repair Weekend? Klik dan hier.

Meer nieuws

Winkelmand Artikel verwijderd. Herstellen
  • No products in the cart.